Har du ett mål som du inte vet hur du ska uppnå?
Vill du förbättra hållningen, förbättra konditionen, bli starkare, gå upp eller ner i vikt eller bara få en vägledning i vilka övningar som passar just dig. Då är personlig träning något för DIG!

En personlig tränare finns där för DIG. Med ett individuellt utformat träningsprogram gör din personliga tränare allt för att stötta och hjälpa dig att närma dig just DITT mål på ett roligt och effektivt sätt.  För att säkerställa säker träning grundar sig träningsprogrammet på målet du har och resultatet i en analys ni gör vid första tillfället. Så vad väntar du på? Investera i det viktigaste du har – DIN egen hälsa!

Varför personlig träning?

En personlig tränare kan hjälpa dig på många olika sätt. Du får hjälp med vilka övningar som passar dig och hur du utför dem på ett säkert sätt. Du kan få tips kring din kost då vår personliga tränare även är utbildad kostrådgivare. Vår personliga tränare är även utbildad hälsocoach och ser då till helheten.

Många känner sig vilsna i alla övningar, redskap och maskiner som finns i ett gym. Det är lätt att åka och träna men det kan vara svårt att ha en bra teknik och att ha en mening med övningarna som utförs. Det kan också vara svårt att veta hur många repetitioner som är bäst för just dig och ta ut dig max vilket krävs för att få så god träningseffekt som möjligt. Hur många konditionspass du ska köra och hur långa intervallerna ska vara. Med just detta får du hjälp av en personlig tränare. Den ser till att du tränar så effektivt som möjligt för att du ska närma dig ditt mål på snabbast möjliga sätt.

En personlig tränare finns där för DIG. Med ett individuellt utformat träningsprogram gör din personliga tränare allt för att stötta och hjälpa dig att närma dig just DITT mål på ett roligt och effektivt sätt.  För att säkerställa säker träning grundar sig träningsprogrammet på målet du har och resultatet i en analys ni gör vid första tillfället. Sen beroende på antal träningstillfällen skapar ni ett träningsupplägg som passar dig.
Så vad väntar du på? Investera i det viktigaste du har
DIN egen hälsa!

Prislista

PT-timmar1 tim650 kr
4 tim2350 kr
8 tim4400 kr
Ej medlem1 tim750 kr
PT-Duo1 tim1300kr /2pers
Träningsupplägg695 kr
Massage
Rygg,nacke & axlar25 min300 kr
Helkropp50 min500 kr

 

Vad skall jag välja?

Är du osäker på vad du ska välja? Det beror på hur mycket du vill få ut av ditt möte med din tränare och hur omfattande program du vill ha. Här är vad de olika innehåller:
Träningsupplägg

Få två tillfällen med en personlig tränare där ni vid första tillfället gör en utförlig analys och konsultation. Tills nästa tillfälle är ditt detaljerade träningsprogram klart och redo för en noggrann genomgång.
Prisförslag: 695 kr

PT-duo

Är ni 2 st som vill träna ihop? Det är oftast lättare att ha en partner som drar i väg en till gymmet de dagar då det känns trögt. Då är detta något för er.
Ni träffar er tränare 2 gånger.
Första gången är det konsultation och analys för att få fram vad ni vill ha ut av er träning.
Andra gången går ni igenom träningsupplägget noggrant tillsammans.
Ett tips är att träffa er tränare igen efter 4-6 veckor för att utveckla er träning.
Pris förslag: 595 kr/ pers

Full kontroll

Träffa din personliga tränare en gång i veckan. Din personliga tränare styr ditt träningsupplägg, ser hur du utvecklas, peppar och motiverar dig när ni tränar tillsammans.
Prisförslag: 499 kr/timme, vid köp av 8 timmar eller mer

Håll ångan uppe

Träffa din personliga tränare en gång i månaden. För dig som har disciplin och motivation men vill utvecklas och ta träningen ett steg längre.
Prisförslag: 549 kr/timme, vid köp av 4 timmar

Presentation

Hej!

Marie Karlsson heter jag och är utbildad lic Personlig tränare, lic träningsinstruktör, kostrådgivare och Hälsoinformatör genom The Academy.
Jag är även Krox instruktör här på Hälsan i Fjällbacka.

Vill du komma igång med din träning? Har du en prestation, ett lopp, en tävling som du vill uppnå? Bli starkare, uthålligare eller hållbarare?
Jag ger dig första tipset nu som gäller oavsett mål: ha en bra plan!
Jag är gärna med och jobbar fram den planen och vägleder dig. Du får coachning, stöttning och peppning av mig hela vägen.

Träning och hälsa är för mig en livsstil, att hitta en balans i livet som är långsiktig.
Själv tränar jag gärna Krox och HIIT för att ta ut mig ibland, lika väl som en lång Powerwalk är minst lika härlig!
Styrketräning ligger mig varmt om hjärtat, att känna mig stark och orka med vardagen utan krämpor.

Som personlig tränare utgår jag alltid från dina förutsättningar, behov och mål.
Det är vad Personlig träning handlar om, DIG!
Alla är vi unika på våra sätt, alla har vi olika förutsättningar, behov och mål.
När du tränar med mig är jag 100% fokuserad på just dig och ser till att du kommer dit du vill, och kanske det viktigaste, att du samtidigt har kul!
Jag älskar att se när personer utvecklas och tar sig framåt, det är min morot!
Mitt motto: Träningsglädje! Ha kul medans du gör något gott för din kropp!

Kontakta mig på:

wellnessbylisamarie

Mail: info@wellnessbylisamarie.nu

Massage bokas via Bokadirekt.se

eller via mail.

Tel: 070 820 57 57

Eller på gymmet, vi ses!